Fetaste Festen

Skål och välkommen!

Hallå där! Du har hittat vår blog Fetaste Festen och vi hälsar dig grymt välkommen. Här kommer du att få höra allt om vilda fester, få drinkrecept, få tips till suveräna partyn och mycket mer. Du får gärna även berätta din historia om du har en fet fest eller partytips att dela med dig av.

I detta första inlägg är det Linda som ska berätta om ett grymt minne.

”Det var när jag var på klassresa i Turkiet och festade med mina polare (en del av dem som driver den här bloggen) som saker gick lite överstyr. I Turkiet får man ganska grymma drinkar och efter ett par stycken övertygade en kompis mig att sjunga karaoke. Och jag gick med på detta. Helt sjukt egentligen, för det jag skulle sjunga var den svenska nationalsången och givetvis fanns ju inte den som bakgrundsmusik. Men jag bestämde mig för att ta ton ändå och upptäckte att säkerligen 80 procent av besökarna på baren var svenskar, för alla ställde sig upp och sjöng med! Och ni anar inte vilka applåder jag fick. Och för att inte tala om drinkar…. Kvällen slutade med att jag vaknade upp i en helt annan stad utan en susning om hur jag kom dit. Men det är en helt annan historia…”

Om du vill höra fler minnen, så kom gärna tillbaka! Vi kommer att skriva här för att vi tycker det är roligt och för att vi gillar att festa, vare sig det är med eller utan alkohol. På lördag är det dags för krogrunda i stan och naturligtvis kommer vi att vara där! Det lär bli en blöt kväll…

I väntan på nästa inlägg bjuder vi på en grym tjej men en grym låt – Anna Untz med låten E de fest: