klubbar

Idé – klubb Kameleont!

Klubb Kameleont!

Tjena alla festprissar och stämningsdödare! Längesen jag var här nu, men kul att vara tillbaka! Jag har under tiden festat lite, men pluggat och jobbat mycket. Jag har också börjat tänka lite på vad man kan göra för kul som en nattklubb, då jag känner att jag redan varit på alla som finns i min närhet och gärna hade velat ha något nytt. Efter några år utan förändring blir det liksom lite småsegt, plus att jag börjar bli gammal… Men det talar vi inte mer om nu! Nej, nu ska vi prata om den idé jag fick härom dagen, en superbra idé till en ny nattklubb!

Tänk om man gjorde en nattklubb som enkelt gick att bygga om och fixa precis som man ville ha den! Perfekt för temafester och superbra för när man känner att man tröttnat på samma inredning och samma upplägg. Jag tänker vita eller svarta väggar genom hela lokalen, en stor fet bar med schyssta priser och riktigt duktiga bartenders. En scen som går att bygga om till större eller mindre, eller helt ta bort den om man hellre vill fylla stället med folk och dans. Kanske att man kan ha den flyttbar, så man kan byta plats på den när man har lust med det. Sen ska det finnas en massa lampor i olika färger och former, så man kan ändra hur lokalen ser ut.

Tyg, gardiner, paneler, och speglar, så blir det en massa olika former och upplevelser i lokalen. Man kan bygga om den precis som man vill och kan växla en gång i månaden eller om någon vill hyra och göra om den. Anpassningsbart, häftigt, nytänkande och självklart med namne – Kameleont!